Vážení, pečení ve školce je vždy ohromná událost! Jablka nás provází celý podzim a tak si je nakonec velmi rádi ochutnáme. Strouhat jablíčka není legrace, struhadlo je jako nepřítel a bolí z něj ruce. Nikdy se však nevzdáme, ani za nic. Ochutnávka všech věcí, co do štrůdlu dáme je velmi zajímavá. protože po mouce, která není nic moc na chuť přijde na řadu vanilkový cukr či skořicový cukr a ten je tuze dobrýýýý. O mašlovačku se pomalu strhne boj, protože to mazání opravdickým vajíčkem, to je něco. To holky se zase předhání, kdože bude motat to rozválené a jablíčkami plněné těsto! No zkrátka každý pomáhá jak může. Hlavně ať to nevysypeme jak to poneseme do kuchyně! :D Za chvíli už nám štrůdl voní po celé školce. Snědli jsme ho natotata...